Ria van der Hoorn

Negen jaar ben ik werkzaam geweest als administratief medewerker bij een Fysiotherapeutisch Instituut in Baarn. Een mooie periode, maar het was tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Ik stapte over naar een bedrijf dat zich bezighoudt met sportsponsoring. Het waren hectische jaren en ik heb daar ondervonden wat stress kan doen met lichaam en geest. Nadat ik er vier jaar had gewerkt, vond ik dat het genoeg was.
Toen ik voor het eerst met massage in aanraking kwam, was ik meteen enthousiast  en werd ik aangenaam verrast door het effect wat deze massage had op mij. Na het volgen van een vierdaagse cursus masseren, o.l.v. een Holos therapeute, wist ik: dit is waar mijn passie ligt. Niet lang daarna heb ik me ingeschreven voor de 14 maanden durende opleiding tot holistisch masseur bij Holos, Academie voor Holistische massage in Utrecht. In maart 2008 heb ik mijn diploma voor masseur behaald en nu heb ik mijn praktijk aan huis.

 

 

 

Ik heb getracht mijn behandelruimte een warme en welkome uitstraling te geven waarin men zich veilig en geborgen mag voelen.